Ripple CEO’sundan sert tepki: Bu ikiyüzlülük kanımı dondurdu

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, SEC eski başkanı olan Jay Clayton'ın katıldığı bir programda yaptığı yorumlar karşısında kayıtsız kalamadı. Garlinghouse, Clayton'ı ikiyüzlülükle suçladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

SEC karşısında geçtiğimiz aylarda çok önemli bir hukuki zafer kazanan Ripple’da CEO Brad Garlinghouse, kurumun eski başkanını ikiyüzlülükle suçladı.

ABD medyasından CNBC’de bir programa katılan SEC eski başkanı Jay Clayton, kurumunu “kazanamayacağı bir davayı açmakla” itham etti ve programda “Bireysel ve özel davalarda her şey olabilir ancak arkanızda devlet kurumu varken kazanma ihtimalinizin yüksek olduğu davaları açarsınız” dedi.

“Davayı o açıp gitmişti”

Programla ilgili atılan tweet’leri gören Garlinghouse ise Clayton’ı sert bir dille eleştirdi. X hesabından konuyla ilgili yazan Garlinghouse şu ifadeleri kullandı:

“Bu videoyu izlemek kanımı dondurdu. Gördüğüm ikiyüzlülük şoke edici… CNBC kanalı, Clayton’a bunun bir saçmalık olduğunu söylemeliydi. Şunu hatırlatayım, bize davayı açıp, bir gün sonra görevini bırakıp giden kişi zaten Jay Clayton’dı…”

Kripto dostu oldu

Hatırlanacağı üzere, Clayton’ın SEC başkanı olduğu dönemde ABD seçimleri yapılmış ve Donald Trump’ı geçen Joe Biden yeni başkan olmuştu. Biden’ın başa geçmesiyle birlikte Trump dönemi SEC başkanı olan Clayton da görevi bırakmıştı.

Clayton görevden ayrıldıktan sonra ise kripto paralar hakkında olumlu açıklamalar yapmış ve hatta kripto saklama hizmeti veren Fireblocks şirketinin danışmanı da olmuştu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl