Binance 25 kripto spot çiftini liste dışı bırakıyor

Binance borsası yeni bir liste dışı bırakma duyurusu yaptı. Borsa, 3 Kasım günü spot işlemlerde 25 adet token'ı liste dışı bırakacak. İşlemçiftlerinin hepsi yine BUSD paritesinde bulunuyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son dönemde ciddi bir liste dışı bırakma furyası başlatan Binance borsası 25 spot işlem çiftini daha platformun dışına alacağını duyurdu.

Borsadan yapılan açıklamada 3 Kasım günü delist edilecek token’lar şu şekilde açıklandı:

TSİ 06.00: CAKE/BUSD, COMP/BUSD, CRV/BUSD, EOS/BUSD, FIDA/BUSD, FLOW/BUSD, GLMR/BUSD, GRT/BUSD, HFT/BUSD, ICP/BUSD, KEY/BUSD, LDO/BUSD, LEVER/BUSD

TSİ 08.00: MAGIC/BUSD, MASK/BUSD, MKR/BUSD, MULTI/BUSD, OG/BUSD, PHB/BUSD, PYR/BUSD, SANTOS/BUSD, T/BUSD, UNI/BUSD, XMR/BUSD, XVG/BUSD

Hatırlanacağı üzere sene başında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile New York regülatörü olan Finansal Hizmetler Departmanı, Paxos’un BUSD ihracını durdurmasını istemiş ve şirket de, buna karşı mücadele edeceğini belirtmesine rağmen işlemleri durdurmuştu.

Bu dönemden sonra FDUSD ve TUSD adımları atmaya başlayan Binance de, hem BUSD paritesindeki coin sayısını azaltmış hem de FDUSD ve TUSD’de işlem ücretlerini sıfıra indirmişti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl