Coinbase tartışılan kripto para BSV’yi liste dışı bırakıyor

ABD'nin en büyük kripto para borsası konumundaki Coinbase, kendisinin Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright tarafından 2018'de yaratılan Bitcoin Satoshi Vision'ı (BSV) liste dışı bırakacağını açıkladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD merkezli Coinbase borsası Bitcoin Satoshi Vision (BSV) desteğini sonlandıracağını açıkladı. BSV, 9 Ocak 2024 gününden itibaren Coinbase borsasında listelenmeyecek. Kullanıcılar bu tarihten önce BSV’lerini borsadan çekebilecekler.

Yapılan açıklamada BSV’lerin çekilmemesi durumunda, bu fonların Coinbase tarafından desteklenen diğer varlıklardan herhangi birine çevrileceği ve daha sonra yeniden hesaba gönderileceği ifade edildi. Ancak BSV’lerin hangi kripto paraya dönüştürüleceği yazılmadı.

Borsa ayrıca BSV ile olan trade işlemlerini de platformdan kaldırdı ve yatırma işlemlerini de durdurdu.

Craig Wright tarafından çıkarılan ve blok savaşlarının sonucunda oluşturulan BSV, Bitcoin’in bir çatallanmasıyla oluşturulan Bitcoin Cash’in de bir çatallanması olarak ortaya çıktı. Bitcoin’in ölçeklenme sorunlarının olduğunu iddia eden BSV destekçileri, en büyük kripto paranın gerçek amacının ancak BSV ile gerçekleştirilebileceğini iddia ediyor.

Craig Wright uzun süredir kendisinni Satoshi Nakamoto olduğunu iddia ediyor ancak bunu henüz kanıtlayabilmiş değil.

Bitcoin’in blok genişliği 1 MB ile sınırlandırılırken bu rakam Bitcoin Cash’te 8 MB ve BSV’de ise sınırsız… Bir dönem fiyatı 500 dolara kadar çıkan BSV, haberin yazıldığı dakikalarda ise yaklaşık 48 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl