Binance CEO’su CZ’den ünlü ekonomiste sert tepki: Utanmaz

Binance CEO'su Changpeng Zhao, X hesabı üzerinden ünlü ekonomist Nouriel Roubini'ye sert tepki gösterdi ve "Utanmaz" dedi. CZ, Roubini'nin çıkardığı token ile ilgili bilgilendirmesinde Binance logosu kullanmasını da eleştirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin ve kripto paraları yıllarca eleştiren ünlü ekonomist Nouriel Roubini şimdi de Atlas adında bir token çıkardı. “Kıyamet doktoru” olarak da bilinen Roubini’nin token’ın tanıtım sayfasında Binance logosunu kullanması, borsa CEO’su Changpeng Zhao’nun da tepkisini çekti.

“Bazı insanlar utanmaz oluyor”

CZ, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bazı insanlar utanmaz oluyor. Geçen sene sahnede açıkça Binance’e saldırdıktan sonra şimdi bir token çıkarmış ve Binance logosunu da tanıtım sayfasında kullanmış. Hem de izin almadan…”

Roubini’nin çıkardığı token’ın sayfasında, projede yer alan kişilerin daha önce çalıştıkları kurumlardan da bahsediliyor ve Binance ismi ile logosu da geçiyor. Sayfada, Binance’in yanında BlackRock ve Goldman Sachs gibi büyük şirketlerin de isimleri geçiyor.

“CZ’ye “zaman ayarlı bomba” demişti

Roubini geçmişte CZ hakkında sert ifadeler kullanmış ve ünlü CEO için “zaman ayarlı bomba” nitelendirmesini yapmıştı. Roubini ayrıca CZ’yi FTX çöküşünde piyasayı manipüle etmekle suçlamıştı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl