FTX’in kripto transferleri sürüyor: 438 milyon dolar oldu

Son haftalarda elindeki kripto paraları borsalara taşıyan FTX yeni transferlerde bulundu. Bu sabaha kadrşı yapılan transferlerde, 13 milyon dolarlık Solana, 7 milyon dolarlık MATIC ve 3 milyon dolarlık Ether, Kraken ile OKX borsalarına gönderildi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz sene bugünlerde iflas süreci başlayan FTX’te kripto borsalarına taşından varlık değeri 438 milyon dolara ulaştı. Şirketin yeni yönetimi bu sabaha karşı itibarıyla milyonlarca dolarlık yeni transferlerde bulundu.

Zincir üstü verilere göre şirket gece saatlerinde 250 bin adet SOL (yaklaşık 13.5 milyon dolar), 8.27 milyon MATIC (yaklaşık 7.41 milyon dolar) ve 1500 adet Ether’i (yaklaşık 3.1 milyon dolar) Kraken ve OKX borsalarına taşıdı.

Bu transferlerle irlikte borsanın satış için gönderdiği toplam kripto değeri de 438 milyon dolar oldu. FTX şu ana kadar borsalara 42 çeşit kripto para yolladı.

Çoğunluğu 2027’ye kadar kilitli

Bilindiği üzere FTX’in elinde 42 milyon adetten fazla SOL bulunuyor. Yaklaşık 2.2 milyar dolar değerde olan bu Solana’ların büyük bölümü ise kilitli durumda… Şirketin elinde, likit olarak satılabilecek SOL adedi ise sadece 3408 adet token… Solana’ların kilitleri 2024’ten itibaren açılmaya başlanacak ancak bunların büyük bölümü 2027 ve 2028 yıllarında açılabilecek.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl