EOS, geri sayım sürerken değerine değer katıyor

EOS'u Ethereum blok zincirinden kendi zincirine taşıyacak geçiş 40 gün sonra tamamlanacak. Bu geçiş için geri sayım sürerken EOS'un fiyatı da artıyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

EOS, 2 Haziran’da planlanan ana ağa geçiş için hazır. EOS‘u Ethereum blok zincirinden kendi zincirine taşıyacak geçiş 40 gün sonra tamamlanacak.

EOS’un kendi blok zincirinde yer almasının işlem hızlarını artıracağı, maliyeti düşüreceği, daha güvenli ve daha verimli hale getireceği düşünülüyor. Projenin ana hedefi, milyonlarca işlemin saniyeler içinde gerçekleşmesini sağlamakla birlikte uygulamaların hızla ve kolayca uygulanmasına olanak tanımak.

EOS, kendi blok zincirine geçtiğinde Ethereum’un ciddi bir rakibi olacak.

EOS’un ana ağ geçişi için geri sayım sürerken fiyatı da artıyor. Toplam piyasa değeriyle neredeyse 11 milyar dolara ulaşan dijital para, geçtiğimiz günlerde Litecoin‘in 5. sıradaki yerini alarak en büyük 5. dijital para olmuştu.

Toplam piyasa değeri bazında Litecoin’e 2 milyar dolar fark atan EOS, 18 Mart’tan bu yana istikrarlı bir yükselişte. 18 Mart’ta 4 dolardan işlem gören dijital para, bugün gelinen noktada 13.5 dolara çıkmış durumda. EOS, ayrıca 30 Ocak’tan bu yana en yüksek seviyede yer alıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl