Bithumb, ICO’sunun detaylarını bu hafta açıklıyor

Güney Kore'nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Bithumb, kendi dijital parası Bithumb Coin'i çıkarmak için düzenleyeceği ICO'nun detaylarını bu hafta açıklayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Bithumb, kendi dijital parası Bithumb Coin‘i çıkarmak için düzenleyeceği ICO’nun detaylarını bu hafta açıklayacak.

Money Today’de yer alan habere göre bu hamle, e-ticaret dünyasında önemli bir heyecan yaratırken Güney Kore’nin en büyük online satıcılarından en az ikisi yeni para birimini ödeme seçeneklerine eklemeye karar verdi.

Bithumb, henüz resmi olarak ICO haberini onaylamadı. Bununla birlikte Money Today, kimliğini gizleyen bir kaynağa dayandırdığı haberinde, kaynağının sözlerini şöyle aktardı:

“Bithumb, bu hafta ICO’nun tüm ayrıntılarını açıklayacak. Bithumb Coin, bu şirketlerin ödeme seçeneklerini genişletmek için WeMakePrice ve Gmarket gibi yerlerde bir ödeme aracı olarak kullanılabilecek.”

Gmarket, eBay’e ait ve ülkenin en büyük online satıcılarından biri. WeMakePrice ise ülkenin en hızlı büyüyen online pazar yerlerinden biri.

Bithumb, ICO’yu yurt dışında kurulan bir yan kuruluş aracılığıyla başlatacağını ve şu anda Singapur’da bir teknoloji şirketi satın alma sürecinde olduğunu doğruladı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl