Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, NFT pazar yeri Blur’un token’ı BLUR’u listeleyeceğini duyurdu. Listeleme, bugün Türkiye saatiyle 12.00’de gerçekleşecek.

Listeleme duyurusunun ardından BLUR’un fiyatı hızla yükseldi. Token, kısa sürede gelen yüzde 30’dan fazla yükselişle 0.70 doları gördü. Bu seviyeye en son mayıs ayında ulaşılmıştı. BLUR, böylece son altı ayın fiyat rekorunu kırmış oldu.

BLUR, Binance borsasında USDT ve BTC işlem çiftlerinin yanı sıra TRY işlem çiftiyle de listelenecek. Binance’in tercih ettiği üç işlem çiftinden birinin Türk Lirası olması, Türk kullanıcıların Binance’e olan ilgisini açıkça gösteriyor.

Bugünkü yükselişle beraber BLUR’un piyasa değeri de 700 milyon dolara yaklaştı. Token’ın 24 saatlik işlem hacmi ise 900 milyon dolar olarak ölçüldü. BLUR, Coinbase’in yanı sıra KuCoin, Bitfinex, Bitstamp, OKX, Bitget gibi hemen hemen önde gelen tüm borsalarda listeleniyordu.

Son haftalarda kripto para piyasasında görülen olumlu seyir, BLUR’da da kendisini gösterdi. Kripto para, geride kalan bir ay içerisinde yüzde 200 oranında değer kazandı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl