Şeker Yatırım kaç lot verir? Halka arz ne zaman?

şeker yatırım halka arz

Şekerbank bünyesinde yer alan aracı kurum Şeker Yatırım halka arz oluyor! Şeker yatırım hisse senedi piyasalarından emtia alım satımına kadar geniş bir alanda pozisyon almaya imkan sağlaması ile dikkat çekiyor. Son yıllarda borsaya olan ilginin artması ve aracı kurum hacimlerinin tarihi zirvelere çıkması da Şeker Yatırım halka arzını dikkat çekici kılan bir diğer unsur. Peki Şeker Yatırım halka arzı ne zaman? Bu halka arzda tahmini olarak kaç lot dağıtılır? Şeker Yatırım halka arzı hakkında tüm detaylar yazının devamında…

Şeker Yatırım halka arz ne zaman?

Şeker Yatırım’ın halka arz olacağı SPK tarafından yayınlanan bülten ile kesinleşti ancak henüz onaylı izahname paylaşılmış değil. Bu nedenle Şeker Yatırım halka arzının hangi gün olacağı bilinmiyor. Halka arz tarihi kesinleştiğinde burada paylaşacağız.

Şeker Yatırım halka arz fiyatı ne kadar? Borsa kodu nedir?

Aracı kurum Şeker Yatırım’ın halka arzı 7 TL ile gerçekleşecek. Borsa İstanbul’da işlem göreceği kod ise SKYMD olacak.

Şeker Yatırım eşit dağıtım mı oransal mı?

Henüz onaylı izahname paylaşılmadığı için Şeker Yatırım’ın ne şekilde halka arz edileceği hala merak konusu.

Şeker Yatırım kaç lot dağıtır?

Bu sorunun da yanıtı onaylı izahname yayınlandıktan sonra belli olacak.

Şeker Yatırım halka arz geliri ile ne yapacak?

Pek çok şirket halka arzdan elde ettiği gelirleri finansal borçlarından kurtulmak ya da işletme sermayesini güçlendirmek için kullanıyor. Şeker Yatırım da halka arzdan elde edeceği geliri bu şekilde değerlendirecek. Taslak izahnamede yer alan bilgilere göre halka arzdan elde edilecek fonun tamamı işletme sermayesinde kullanılacak.

Şeker Yatırım arzında fiyat istikrarı uygulanacak mı?

Aracı kurum Şeker Yatırım halka açıldıktan sonra küçük yatırımcıyı korumak için bazı tedbirler uygulacak. Duyurulan izahnamedeki bilgilere göre brüt halka arz gelirinin %20’si ile 30 gün boyunca fiyat istikrarını sağlamaya yönelik faaliyette bulunulacak.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl