Binance’in yeni CEO’su Teng’den kripto ve regülasyon açıklaması

Binance borsasına ABD'de açılan davalar sonucu CZ'nin görevi bırakması ve onun yerine Richard Teng'in geçmesi büyük ses getirirken, Teng ise CEO'su olduğu şirket için ilk yazısını kaleme aldı. CZ gibi regülasyon vurgusu yapan Teng, "Kripto endüstrisi olarak, politikacılarla daha fazla görüşmek ve iletişim kurmak zorundayız" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance’de Changpeng Zhao’nun görevden ayrılmasından sonra başa geçen Richard Teng, şirket için ilk blog yazısını yazdı. Özellikle regülasyon konularına değinen Teng, kanun yapıcılarla daha fazla iletişim kurmanın bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Göreve seçilmesinden dolayı onur duyduğunu belirten Teng, CZ’ye de övgüler yağdırırken şu ifadeleri kullandı:

“CZ’nin isteğiyle kabul ettim”

Daha önce Twitter’da da söylediğim gibi, yeni CEO olmam konusunda bana duyulan güvenden dolayı onur duydum. Vizyoner bir CEO’nun ardından bu görevi devralmak büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Bu rolü CZ ve yönetim ekibimizin desteğiyle kabul ettim.

Binance’in en ana görevlerinden bir tanesi de her zaman yeniliğin kullanıcılara sağlanması olmuştur. Binance yöntemi, insanların kullandığı ve değerli bulduğu ürünleri her zaman kullanıcılarına sunmaya devam edecektir. 30 yıllık finans alanı tecrübelerimi, Binance için kripto yaz ve kışlarında kullanmayı sürdüreceğim.

“Artık kanun yapıcılarla daha fazla görüşeceğiz”

Kripto endüstrisi olarak, politikacılarla daha fazla görüşmek ve iletişim kurmak zorundayız. Ancak bu şekilde küresel çapta kabul görmüş, kullanıcı korumasını sağlayan ve inovasyona da aynı zamanda destek olan bir regülasyon düzenine sahip olabiliriz. Kendi içimizde de birleşerek, sesimizin daha fazla duyulmasını sağlamalıyız. Bu anlamda üzerime düşen görevi yapmaya hazırım.

“Kullanıcılarımız en büyük odak noktamız”

Binance’in DNA’sında kullanıcılarına odaklanmak vardır. Öyle olmaya da devam edecek. Binance’in merkezinde, en önce kullanıcılarının olacağına dair hepinize söz veriyorum. Finansal gücümüz, güvenliğimiz ve şirketin genel durumu hakkında bize güvenebilirsiniz.

“Varlıklar ‘SAFU’dur…”

Binance hacim olarak dünyanın en büyük kripto para borsasıdır ve temelleri çok güçlü olan bir şirketi yönetmeyi devraldığım için şanslıyım. Kullanıcılarımızdan düşük işlem ücretleri talep etmemize rağmen gelirlerimiz de çok fazla… Şirketin borcu yok ve harcamalarımız da az… Varlıklar her zaman SAFU’dur. Biz borsa olarak varlıkların 1’e 1 şekilde korunmasına çok önem veriyoruz ve bunu yapmayı da sürdürüyoruz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl