Evox Capital, yatırım sürecine tekrar başlıyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2017 yılında kripto alanında deneyimli genç girişimciler tarafından kurulmuş olan Evox Capital, 2024’ten itibaren yatırım sürecine kaldığı yerden devam edecek.

İki yılda 1 milyon doların üzerinde yatırıma ulaşan şirketin şimdiye kadar yatırım yaptığı projeler arasında Storm Warfare, ScoutHub, Heby’s, Ziv4, Finceptor ve DATS Project bulunuyor.

Yatırımcı topluluğuna dahil olmak isteyenlere giriş bariyeri düşük çözüm

Evox Capital, yatırımcı topluluğuna dahil olmak isteyenlere giriş bariyeri düşük bir yol sunuyor. Projelerin seed/pre-seed aşamalarında yatırım yapmayı düşünenler, bunu Kalao veya LooksRare NFT pazar yerlerinden Evox Capital NFT’si satın alarak yapabiliyorlar. Her NFT, yatırımlar için 1 bilet görevi görüyor ve yatırım yapılabilecek maksimum tutarı belirliyor. Örneğin, 1 NFT sahibi olan bir yatırımcı, ilgili projeye 50 ila 100 dolar arası, 10 NFT sahibi olan bir yatırımcı ise 500 ila 1000 dolar arasında yatırım yapma olanağı buluyor.

Yüksek standartlı proje ve iyi fikirleri nitelikli yatırımcılarla bir araya getirmeyi hedefleyen Evox Capital, yatırımcıları doğru projelere yönlendirmek ve girişimcileri desteklemek için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Şirket, kurduğu yatırım ağıyla, kurumsal müşterilere ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretip tohum aşamasındaki projelere özel satışlar gerçekleştirerek üst düzey projelere erken erişim imkanı sağlıyor.

Başvurular yeniden açıldı

Ocak itibari ile yatırımlarına yeniden start verecek olan Evox Capital, başvuruları almaya başladı. Girişimciler, capital@evox.dev adresine e-posta gönderip projelerini sunabilir ve başvuru formu talep edebilirler.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl