Grayscale CEO’su: SEC ile konuşuyoruz. ETF’te iyimseriz

SEC ile olan davasında ağustos ayında büyük bir zafer elde eden Grayscale şirketinde CEO Sonnenshein ETF'lerin kabul edilmesi konusunda iyimser olduklarını ve SEC ile de düzenli olarak görüştüklerini söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz sene bu dönemlerde zor zamanlar yaşayan ve GBTC hissesindeki indirimin yüzde 50’ye kadar dayandığı Grayscale’de CEO Michael Sonnenshein, ETF’ler konusunda pozitif olduklarını belirtti.

“SEC de ilerlemek istiyor”

ABD medyasından Yahoo Finance’e konuşan Sonnenshein, “SEC ile sürekli görüşme halindeyiz. İyimser düşünüyoruz. Hissiyatımız da bu yönde… Onlardan bize gelen sorular, kurumun da bizle ilerlemek, süreci geliştirmek istediğini gösteriyor” dedi.

“Bu varlık sınıfı bizimle kalmaya devam edecek”

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’ın “Fırsatım olsa kriptoyu kapatırdım” açıklaması da sorulan Sonnenshein şu cevabı verdi:

“Her yönetici yeni teknolojiler konusunda bir fikre sahip olabilir. Ama geriye çekilip ana resme baktığınızda bu varlık sınıfının bizimle kalacağını görebilirsiniz. Yatırımcıların kriptoya olan ilgisi her geçen gün daha fazla artıyor. Bu ilgi hiç düşmüyor. hep artıyor. Bankalar, köklü finans şirketleri bu teknolojiyi benimsemeye başladı”

Jamie Dimon dün katıldığı Finansal Hizmetler Komitesi toplantısında Bitcoin ve kripto paraların, para aklama konusunda işe yaradığını ve başka hiçbir kullanım alanı olmadığını dile getirmişti. JPMorgan bankasının JPMCoin adında bir kripto parası da bulunuyor ancak bu coin sadece bazı özel kurumsal müşteriler tarafından kullanılabiliyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl