Arthur Hayes: Artık kripto için olumsuz düşünmenin affı yok

BitMEX borsasının kurucularından olan yatırımcı Arthur Hayes, Fed'in faizleri sabit bırakan kararının ardından kripto paralar konusunda olumsuz düşünmek için hiçbir neden kalmadığını belirtti. Hayes attığı tweet'te, "Artık kriptoda olumsuz düşünmenin affı yok" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para dünyasının yakından tanıdığı ve görüşlerine büyük değer verdiği isimlerden olan Arthur Hayes, Fed kararını değerlendirdi.

X hesabından attığı tweet’te Fed kararının piyasalara olumlu yansıdığını gösteren bir haber görseli de paylaşan Hayes şunları söyledi:

“Bu noktada artık kripto konusunda olumsuz düşünmenin affı yok. Cebinizdeki fiat paranın pis bir çöp tanesi olduğunu size kaç kere daha söyleyeceğim… Tanrıya inanın ve o da sizi özgür kılsın…”

Hayes’in paylaştığı haber görselinde de Wall Street trader’larının da 2024’teki büyük para hamlesi için hazırlandıkları hatta bir “tüm varlıklarıyla yatırıma başladıkları” belirtiliyor.

Hayes, her hafta yazdığı blog yazılarında kripto para dünyasını ve finansal gelişmeleri değerlendirirken Bitcoin’in önemine değiniyor ve en büyük kripto paranın en değerli varlık olduğunu iddia ediyor.

Hayes ayrıca son dönemde birçok meme coin ile diğer alt coin’leri de trade ettiğini gösteriyordu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl