Coinbase hisseleri yükseldikçe, Cathie Wood satıyor: 42 milyon dolar daha satıldı

Son haftalarda on milyonlarca dolarlık Coinbase hissesi satan ARK Invest, yükselişler arttıkça satışlarına da devam ediyor. Şirket dün itibarıyla 42 milyon dolarlık yeni bir COIN hisse satışı daha yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Cathie Wood yönetimindeki ARK Invest, Coinbase hisselerini satmaya devam ediyor. Şirket son olarak SEC’ye yaptığı açıklamada, çarşamba günü 42.6 milyon dolar değerde 283 bin COIN hissesi sattığını duyurdu.

Geçen haftaki 100 milyon dolardan sonra…

36 milyon dolar değerde 239 bin hisseyi Innovation ETF’inden satan şirket, 43 bin 800 hisseyi de (6.6 milyon dolar) Next Generation Internet ETF’i üzerinden sattı.

Şirket geçtiğimiz hafta toplamda 100 milyon dolarlık hisse satmıştı. Bu haftaki toplam satışlar ise 50 milyon doları aşmış durumda…

ARK Invest şirketinin tüm bu satışlarına rağmen Coinbase hisseleri ise yükselmeye devam ediyor. Şirketin hisseleri, dün akşamki Fed kararının ardından da 150 dolara çıktı. ARK Invest satışlara başladığı dönemde hisse değeri 115 dolar civarında seyrediyordu.

GBTC indirimi yüzde 7.4’e indi

ARK Invest, COIN ile beraber GBTC hisse satışlarını da sürdürüyor. Şirket dün de 1.6 milyon dolarlık satış yaptı. Öte yandan GBTC hisselerinin indirim oranı da %7.4’e kadar düştü. Bu oran 2022 yılında %50’ye kadar çıkmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl