Binance, son dönemin en çok artan meme coin’i BONK listeleyecek: Yüzde 100 yükseliş

Solana tabanlı meme coin olan BONK, Binance borsasına da geliyor. Yapılan açıklamada BONK'un bugün TSİ 11'de listeleneceği duyuruldu. Binance duyurusunun ardından BONK'taki 24 saatlik yükseliş de yüzde 100'ü aştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Solana tabanlı meme coin olan BONK, Binance borsasına da geliyor. Yapılan açıklamada BONK’un bugün TSİ 11’de listeleneceği duyuruldu. Binance duyurusunun ardından BONK’taki 24 saatlik yükseliş de yüzde 100’ü aştı.

Son dönemde çok büyük artış gösteren, ekim ayından bu yana %8800’den fazla yükselen BONK, artık Binance kullanıcılarına da açılıyor. Borsa yaptığı açıklama ile BONK’u bugün TSİ 11’den itibaren listeleyeceğini duyurdu.

USDT, FDUSD ve TRY paritelerinde listelenecek olan meme coin için çekim işlemleri de yarın yine TSİ 11’den itibaren açılmış olacak. Yatırma işlemleri ise şu anda yapılabiliyor.

Rekor üstüne rekor kırıyor

Bilindiği üzere BONK, son dönemdeki meme coin furyasında en hızlı büyüyen ve en çok ilgi çeken token olmuştu. Ekim ayından bu yana %8800’den fazla artan BONK, Binance duyurusunun ardından da sert yükseldi ve yeni rekorunu kırdı. BONK, haberin yazıldığı dakikalarda 0,000030 dolardan işlem görüyor. Token’ın 1 aylık yükselişi de yüzde 1000’den fazla oldu.

BONK, dün de piyasa değeri bakımından PEPE’yi geride bırakmış ve en büyük 3. meme coin olmuştu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl