Dip seviyeden BONK alan trader zirveden sattı: Büyük kâr…

Solana tabanlı meme coin BONK son günlerde ATH'lerini birbir aşarken, Binance listelemesi de yine yükseliş getirdi. Bir kripto para yatırımcısının ise yükselişler başlamadan hemen önce alım yapması ve Binance listelemesiyle beraber elindeki token'lardan büyük kâr elde etmesi gözlerden kaçmadı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son dönemde yeni bir meme coin furyası yaşanırken bunların en çok konuşulanı ve yükseliş göstereni ise BONK oldu. Solana tabanlı token, 1 aylık süre içerisinde yüzde 1000’den fazla artış gösterdi. 2.5 aylık artış oranı ise %10.000 sınırına yaklaştı.

Dipten alıp tepeden sattı

Bir trader’ın ise BONK’un yükselişe başlamasına yakın alım yapıp, Binance listelemesiyle birlikte gelen zirve bölgesinden, token’larını elde çıkarması da dikkat çekti.

Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre bu trader, ekim ayında aldığı BONK’ları, bugün Binance listelemesi haberiyle birlikte sattı. 0.0000021 dolardan 69 milyar adet BONK alan bu kişi ya da kurum, bugün 52 milyar adetlik satış yaptı. Satış fiyatı ise 0.00003 dolardı. Trader’ın bu rakamlar ile birlikte 10 kattan fazla kâr ettiği görülüyor, ki yatırımcının elinde hala 20 milyar adede yakın da BONK bulunuyor.

Yatırımcı satışlardan 927 bin dolar elde etti. Kâr oranı ise 784 bin dolar oldu.

Hatırlanacağı üzere BONK dün de, piyasa değeri bakımından PEPE’yi geride bırakmış ve en büyük 3. meme coin olmuştu. BONK’un piyasa değeri de bugün ilk kez 2 milyar doları aşmayı başardı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl