Ripple yöneticileri, 2024 tahminlerini açıkladılar

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Yöneticilerinin 2024 yılı tahminlerinin yer aldığı bir seriye başlayan Ripple, ilk etapta baş hukuk müşaviri Stuart Alderoty ve üründen sorumlu başkan yardımcısı Adrien Treccani’nin öngörülerini paylaştı.

“SEC, dava kaybetmeye devam edecek, Kongre fikir ayrılığı yaşarken ABD’li şirketler çıkmaza girecek”

Her iki isim de kendi alanlarına dair tahminlerde bulundular. Alderoty, “2024’te SEC’nin Ripple’a açtığı hatalı dava, nihayet sona erecek fakat SEC’nin yaptırım yoluyla düzenleme çabası, diğer sektör liderlerine karşı devam edecek. Yargıçlar, yine SEC’nin yetkisini aşmasına karşı son savunma hattı olacak ve SEC, önemli davaları kaybetmeyi sürdürecek. Kongre, kripto regülasyonu konusunda prensipte anlaşacak fakat en doğru hareket tarzı konusunda fikir ayrılığına düşecek. Dünyanın geri kalanı, önemli ve olumlu adımlar atarken ABD’li kripto şirketleri çıkmaza gireceklerdir.” ifadelerini kullandı.

“2024’te bankaların kriptoyu kulanımı artaracak sürecek”

Sektörün 2023 yılında yaşadığı sorunları geride bırakmaya çalışırken yeni bir paradigmanın ortaya çıktığını belirten Treccani ise “Kripto endüstrisi, geçmişte olduğu gibi, finans kurumlarına kur yapmıyor ve buna da ihtiyaç duymuyor. Küresel bankalar ve sektör devleri, müşterilerin verimli, şeffaf ve ihtiyaca yönelik finansal hizmetlere olan talebini karşılamak için aktif olarak dijital varlık çözümleri arıyorlar. Geçen sene, birçok küresel banka ile ortaklıklar kurduk ve 2024’te benimsenme oranlarının artmaya devam etmesini bekliyoruz.” dedi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

3 yorums

  1. Zafer yılmaz Yanıtla

    SEC hatalı dava açıp riple nin dolayısı ile bizlerin yatırımının zarar görmesine sebep oluyorsa SEC aleyhinde dava açamaz mıyız?

  2. Erdo Erdo Yanıtla

    XRPL artık kötü amaçlı bir kuru gürültüden öteye gidemeyen bir projedir örneğin iflas eden FTX borsası kadar olamadılar FTX coini olan FTT bile 4=5 dolar olmayı başardı XRPL ceosu yatırımcıları içeride nasıl tutarız nasıl kandirabiliriz derdindeler sec ile olan davada zaten danışıklı dövüş gizli kapılar ardında sürekli görüştüklerini ve uzlaşma sağladıklarını aciklayamiyorlar bu saatten sonra XRPL inandırıcılığını kaybetmeye başlamıştır.Çöp proje olan bir başka coin shiba bile XRPL den çok daha başarılı bu benim görüşüm başka kişilerin de görüşüne saygı duyarım

    1. Şevket ünal Yanıtla

      Amaç senin elindeki malı almak zaten seni zengin edicek halleri yokya sen sat shiba ya geç