Donald Trump’tan milyon dolarlık Ether satışı

Blok zinciri takip şirketi Arkham Intelligence, ABD eski başkanı Donald Trump'a ait olduğu düşünülen bir cüzdanın 1075 Ether sattığını belirtti. Trump 3 hafta önce Coinbase borsasına Ether transferleri yapmaya başlamıştı.

donald trump
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD’de 2024’ün sonunda yapılacak olan başkanlık seçimlerinin en güçlü adayı olarak gösterilen ve çıkardığı NFT’lerle de kripto dünyasında ses getiren Donald Trump 2.4 milyon dolar değerde 1075 adet Ether sattı.

Arkham şirketi, X hesabından paylaştığı bilgide, “Donald Trump, NFT’lerinden elde ettiği telif haklarını aylarca biriktirdikten sonra artık Ether satışlarına başlamış gözüküyor. Cüzdanının en tepe değeri 4 milyon dolardı ve bu rakamlara bakıldığında 2.4 milyon dolarlık fiyatlamayla 1075 ETH sattığı tahmin ediliyor” denildi.

Arkham firması, Donald Trump’a ait olduğunu belirttiği cüzdanları ağustos ayında sistemine tanımlamıştı.

Başkan olduğu dönemde kripto para karşıtı açıklamalar yapan Trump, daha sonraki yıllarda ise bu konuda olumlu demeçler vermişti.

Son olarak Biden ve yönetimini ABD’ye ihanet etmekle suçlayan ve “Cehennemde çürüsünler” diyen Trump’ın, NFT koleksiyonu da çok konuşulmuştu.

2022’nin son bölümünde her biri 99 dolar olmak üzere bir NFT koleksiyonu çıkaran Trump’ın bu ürünleri, 35 milyon dolardan fazla hacim elde etmişti.

ABD eski başkanı nisan ayında (2023) ikinci bir NFT koleksiyonu çıkarmış ve burada da her NFT’yi 99 dolardan satışa sunmuştu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl