Avalanche Vakfı, meme coin almaya başlıyor: Açıklama yapıldı

Son dönemde yeniden alevlenen meme coin çılgınlığına Avalanche Vakfı da katıldı. Vakıf yaptığı açıklamayla, geçen sene başlatılan "Kültür Katalisti" programı vasıtasıyla bazı meme coin'leri almaya başlayacağını duyurdu. Bu meme coin'ler sadece Avalanche zinciri tabanlı olacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

BONK başta olmak üzere Solana bazlı meme coin’lerde görülen büyük fiyat yükselişleri diğer zincirler üzerinde çalışan geliştiricileri de harekete geçirirken, kripto ekosisteminin büyük oyuncuları da bu gidişata kayıtsız kalmadılar!

Avalanche Vakfı, X platformu üzerinden yaptığı açıklamayla, geçen sene başlatılan “Culture Catalyst” programı vasıtasıyla meme coin alımlarına başlayacağını duyurdu.

“Kullanım alanı olan token’ları geçtiler”

“Culture Catalyst” programının, içerik üreticilerini ve diğer yaratıcılar ile geliştiricileri desteklemeyi amaçlayan bir program olduğu vurgulanan açıklamada kripto para ekosisteminde son dönemde internet kültürü ve mizahın da önemli bir yer tuttuğu ifade edildi:

“Kripto ekosistemi içindeki gaz token’ları, DeFi token’ları, gerçek dünya varlıkları, NFT’ler, yönetişim token’ları gibi, son dönemde meme coin’ler de büyük önem arz etmeye başladılar. Genelde internet kültürü ve mizahtan ilham alınarak çıkarılan bu token’lar, kullanım alanı olan bazı varlıkların da ötesine geçmeyi başardılar. Çeşitli kripto topluluklarının çıkarlarını ve toplu hareket ruhunu temsil eden bu coin’ler bu alanın önemli oyuncusu oldular”

“Avalanche tabanlı meme coin’ler alınacak”

Avalanche Vakfı’nın bu “Kültür Katalisti” programı vasıtasıyla, sadece Avalanche ağında çıkarılan meme coin’leri almaya başlayacağı ifade edilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Avalanche Vakfı, bir koleksiyon oluşturmak için bazı Avalanche tabanlı meme coin’leri satın alarak bu token’ların simgelediği kültürü ve eğlenceyi hem tanımak hem de teşvik etmek için Culture Catalyst’i kullanacaktır. Bu adım, Avalanche Vakfı’nın NFT’ler, gerçek dünya varlıkları ve diğer kripto paralardan da dahil olmak üzere Avalanche ekosisteminde devam eden katılımını artıracaktır. Aynı zamanda portföyünü daha eksiksiz bir hale getirerek, genişletecektir”

Alımların ise çeşitli kriterlere dayanarak yapılacağı ve bunların içinde coin’i tutan kişi sayısı, likidite seviyeleri, projenin olgunluğu, proje başlangıcının adil şekilde yapılıp yapılmadığı gibi şartların aranacağı kaydedildi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl