Mark Yusko: Her şey bu sene birleşecek, 2024 kripto yılı olacak

Yatırım şirketi Morgan Creek Capital'ın kurucusu ve CEO'su Mark Yusko, 2024 yılının kripto paralar açısından aşırı derecede olumlu geçeceğini düşündüğünü söyledi. Yusko, halving'den Fed'e ve ETF'lere kadar birçok etkenin birleşmesinin kripto paralara büyük likidite girmesini sağlayacağını belirtti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD merkezli varlık yönetim firması olan Morgan Creek Capital’in CEO’su Mark Yusko, 2024’ün kripto paralar açısından olumlu ve güçlü geçeceğini belirtti.

“Bir likidite dalgası gelecek”

ABD medyasına konuşan Yusko, birçok etkenin aynı anda bu yıl birleştiğini ve bu nedenle 2024’ün kripto açısından “çok güçlü” olacağını düşündüğünü ifade etti:

“Tüm döngüler ve her şey bu sene birleşiyor. Bir likidite dalgası gelecek. ABD ekonomisi yavaşlıyor ve Fed devreye girip, doları devalue edip yeniden bu alana hız kazandırmak zorunda olacak. Bu da Bitcoin’i dolar karşısında daha değerli hale getirecektir. Aynı durum hisse senetlerinde de yaşanacak ve büyük bir likidite dalgası gelecektir diye düşünüyorum”

“Yeni şirketler kurulacak”

Parasal daralma döneminde büyük teknoloji şirketlerinin önemli miktarda işten çıkarma yaptıklarını belirten Yusko, bu durumun yeni startup’ların doğmasına neden olacağını söyledi:

“Likidite dalgası gibi, teknoloji dalgası da göreceğiz. Big Tech denilen büyük gruptan toplamda 650 bin kişi çıkarıldı. Hepsi işsiz kaldı. Bunların büyük bölümü iş olmadan, para kazanmadan hayatına devam edemez. Evet, bazıları bunu yapabilir ama büyük çoğunluk yapamaz. Bu kişiler, bu yetenekler de yeni şirketler kuracaklar. Evrendeki en güçlü unsur, insan yaratıcılığıdır”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl