CoinTR PRO’da Launchpad heyecanı başlıyor: İlk proje EZ Swap (EZ)

Sponsorlu

Türkiye için blok zinciri tabanlı, küresel odaklı, güvenli, verimli ve lider bir dijital finansal altyapısı oluşturmayı hedefleyen CoinTR, CoinTR PRO’da Launchpad’e imza atıyor. İlk proje EZ Swap olacak. EZ Swap, 10 Ocak’ta CoinTR Pro kullanıcılarına sunulacak. Kullanıcılar, yalnızca kimlik doğrulama işlemini  tamamlayarak çekiliş bileti kazanacaklar. Ayrıca arkadaşlarını davet eden ve EOS stake eden kullanıcılar ise Launchpad’de kazanma şanslarını arttıracaklar.

CoinTR PRO Launchpad, CoinTR tarafından yakın zamanda piyasaya sürülen yeni bir ürün ve yüksek kaliteli yeni varlıkların listelenmesini, kullanıcıların da ön satıştan pay almasına olanak tanıyor. CoinTR PRO Launchpad etkinliği sırasında, katılımcılar en düşük fiyata yeni token satın alma fırsatına sahip olacak ve etkinlik sona erdiğinde, listeleme başladığında token’ların doğrudan alım satım işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

CoinTR Pro Launchpad’ine nasıl katılınır?

Kullanıcılar, CoinTR’ye kayıt olup kimlik doğrulamasını tamamladıklarında 2 çekiliş bileti, EOS Staking’e katıldıklarında 3 çekiliş bileti kazanabilirler. Launchpad’de ne kadar çok EOS tutulursa, o kadar çok bilet kazanılabilecek. Bir kullanıcı EOS tutarak maksimum 6 bilete kadar kazanabilir. CoinTR PRO, kullanıcıların EOS varlıklarını her gün rastgele anlık olarak görüntüleyecek ve nihai bilet sayısı, etkinlik sırasında ortalama günlük EOS varlıklarına göre hesaplanacak. 

Ek olarak kullanıcılar; davet ettikleri, kimlik doğrulamasını tamamlayan her arkadaşları için 1 bilet kazanabilecekler. Arkadaş daveti için bilet kontenjanı 5 bilet olacak. Daha önce kayıt ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayan kullanıcılar otomatik olarak Launchpad’te 1 bilet kazanmış olacaklar.

Launchpad süreci:

  1. Hazırlık aşaması: 10 Ocak 2024, 11.00 — 18 Ocak 2024, 11.00 (TSİ), Launchpad etkinliğine katılmak için CoinTR’ye kaydolun.
  2. Başvuru aşaması: 18 Ocak 2024, 11.00 — 18 Ocak 2024, 11.00 (TSİ), Çekiliş biletine sahip olan kullanıcılar, Launchpad katılabilir. Sistem, katılımcı kullanıcılar arasından kazanan çekiliş biletlerini rastgele seçer.
  3. Çekiliş aşaması: Launchpad sona erdikten sonra tahsis edilen varlıklar 3 saat içinde düzenlenecek; kazanamayan çekiliş biletine sahip olan kullanıcıların varlıkları hesaplarına geri iade edilecek. Detaylar için Launchpad sayfasını kontrol edebilirsiniz.
  4. Alım – Satım aşaması: EZ/USDT spot işlem çifti, Launchpad sona erdikten sonra 2 saat içinde kullanıma sunulacak. Tam zamanlama, aynı gün yayınlanan listeleme duyurusunda belirtilecek.
Token adıEz Swap (EZ)
Toplam arz1,000,000,000 EZ
CoinTR Launchpad için toplam arz1,000,000 EZ (toplam token arzının %1’i)
Ön satış fiyatı1 EZ = 0.045
Kişi başı alım hakkı1000 EZ (45 USDT)
EZ Swap (EZ) tokeni ve IEO satışı genel bakış

Ayrıntılar: https://bit.ly/3H8LwJi

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl