Donald Trump meme coin’i yüzde 15000 arttı: Trump’ın cüzdanında ne kadar var?

ABD'de 2024 başkanlık seçiminin Cumhuriyetçi adayı olması beklenen Donald Trump, seçim kapmanyasının bir sözü referans alınarak yaratılan kripto paradan şu ana kadar 1 milyon dolardan fazla kazanç elde etti. Proje ekibi, Trump'a ağustos ve ekim aylarında bu token'lardan binlerce adet göndermişti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Donald Trump’ın bir önceki seçim kampanyasında da kullanılan “Make America Great Again” sözü üzerinden yaratılan MAGA projesi ve onun meme coin’i TRUMP, Donald Trump’a hiçbir şey yapmadan 1 milyon dolardan fazla para kazandırdı.

150 kattan fazla kazandı

MAGA’nın geliştirici ekibi Donald Trump’ın cüzdanına ağustos ve ekim aylarında 7100 dolarlık TRUMP coin yollamştı. Dün 2 doların da üzerine çıkan TRUMP coin, Donald Trump’ın token’ları aldığı günden bu yana ise 150 kattan fazla değerlendirdi. Coin şu anda ise yaklaşık 1.8 dolardan işlem görüyor. Donald Trump’ın cüzdanındaki bu coin’in değeri düşüşe rağmen hala 1 milyon doların üzerinde bulunuyor.

24 saatte de %52 arttı

Trump’ın, başkanlık seçiminde partisini temsil etmek için yarışa girdiği Nikki Haley’i New Hampshire’da geçmesi de bu coin’in fiyatını artırdı. Coin, 24 saatte %52’lik yükseliş yaşadı. Bu zafer, Trump’ın Cumhuriyetçi Parti’yi temsilen başkanlık yarışına katılacak olmasına kesin gözüyle bakılmasını sağladı.

ABD’de kasım ayındaki genel seçimlerin Biden ve Trump arasında geçmesi beklenirken, Trump geçtiğimiz günkü konuşmasında, “Biden yarıştan çekilebilir. O zaten ABD tarihinin en kötü başkanı… Biz geri geleceğiz” demişti.

Trump ayrıca geçtiğimiz günlerde de başkan olması halinde CBDC’lere asla izin vermeyeceğini de belirtmişti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl