Swan, faaliyetlerini Bitcoin madenciliği ile genişletiyor

ABD'li şirket Swan, Bitcoin madenciliği de yapmaya başladığını açıkladı. Şirket, Temmuz 2023'ten beri sessiz sedasız yürüttüğü madencilik faaliyeti ile şimdiye kadar 750 BTC çıkardı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin özelinde finans hizmetleri sunan Kaliforniya merkezli Swan Bitcoin, faaliyetlerini Bitcoin madenciliği ile genişlettiğini açıkladı.

Verilen bilgiye göre, Temmuz 2023’ten bu yana sessiz sedasız yürütülen ve bugün kamuoyuna açıklanan madencilik faaliyeti, Swan Institutional’ın bünyesinde yer alacak. Mevcut madencilik kapasitesinin 4.5 exahash olduğu belirtilirken bugüne kadar 750 BTC çıkarıldığı kaydedildi. Ayrıca kapasitenin yakın zamanda 8 exahash’e ulaşacağı ifade edildi. Bunun için gerekli madencilik ekipmanlarını teslim alan şirket, tamamını mart ayına kadar çalıştırmayı planlıyor.

Swan’ın kurucusu ve CEO’su Cory Klippsten, “Swan Mining, şirket hedeflerimizi hayata geçirmenin bir başka örneğidir. Bitcoin’in benimsenmesi ve sektörün büyümesine yardımcı olmaya odaklanarak yeni iş kolları oluşturmak ve bunları hızla büyütmek için gereken yetenekleri, fırsatları ve sermayeyi çekmeye devam ediyoruz.” dedi.

Öte yandan şirket, önümüzdeki 12 ay içinde halka arz olmak için çalışıyor. Yıllık gelirini 125 milyon dolar seviyesine çıkardığını belirten Swan, önümüzdeki aylarda C Serisi yatırım turuna çıkmayı planlıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl