IOTA kurucusunun EVM ve gerçek dünya varlıkları sözleri yükseliş getirdi

IOTA kurucularından olan Dominik Schiener'in Ethereum Virtual Machine (EVM) geliştirmesi ve gerçek dünya varlıklarıyla ilgili açıklamaları token'da ciddi yükseliş getirdi. Asya'ya genişleme gibi adımlar da IOTA'nın yıllar süren sessizliğini sonlandıracak gibi gözüküyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bir dönemin en çok konuşulan ve hatta fiyat olarak da en çok yükselen token’larından olan IOTA, senelerdir süren sessizliğini yavaş yavaş bozmaya hazırlanıyor.

IOTA kurucularından olan Dominik Schiener’in, kripto para borsası Kucoin’in Spaces yayınındaki açıklamaları token fiyatını %10’dan fazla artırdı. 24 saatteki işlem hacmi artışı da %59’u buldu.

EVM ve gerçek dünya varlıklarının tokenizasyonu

Schiener’in yayında değindiği en önemli konulardan biri, son dönemin çok fazla konuşulan başlığı olan RWA’lar, yani gerçek dünya varlıklarıydı. Dijital ve gerçek dünya arasındaki bağlantıyı kurmak istediklerini belirten Schiener, fiziksel tedarik zincirlerinin de dijitale aktarılmasının önemine değindi.

Schiener ayrıca dijital kimlik uygulamalarının da blok zinciri teknolojisinin yayılması açısından kritik seviyede önemli olduğunu ifade etti. Ethereum Virtual Machine (EVM) geliştirmesini de duyuran Schiener ayrıca, başını Asya’nın çektiği bir küresel genişleme stratejisi uygulamaya başlayacaklarını dile getirdi.

Schiener, IOTA yatırımcılarına da token’larını, bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren IOTA EVM üzerinde stake etmelerini önerdi.

IOTA haberin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 0.25 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl