Bitcoin ETF’lerinde kümülatif değer 341 milyon dolar artıya geçti

Bitcoin ETF işlemlerinde 25 Ocak günüyle ilgili rakamlar geldi. Grayscale'den bir günde 394 milyon dolarlık çıkış olurken, BlackRock ve Fidelity'ye ise sırasıyla 170 ve 101 milyon dolarlık net girdiler oldu. Grayscale'deki satış seviyesinin düşmesiyle ETF'lerdeki kümülatif net rakam da +341 milyon dolara ulaştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin spot ETF’lerinde dünkü işlem günü rakamları geldi. Tablo önceki günlere göre çok daha iyi olurken, Grayscale’in yavaş yavaş satışlarda frene basması dikkat çekiyor. Şirket dün yaklaşık 12 bin 200 BTC’yi satmak üzere Coinbase borsasına göndermişti.

Grayscale’den dün net 394 milyon dolarlık çıkışlar olurken, BlackRock (170 m dolar) ve Fidelity (101 m dolar) ise günü yine önemli seviyede yatırımlarla kapadılar.

341 milyon dolar artıda…

Grayscale’in satışlarda frene basması ETF’lerdeki kümülatif net rakamı 341 milyon dolara çıkardı. Günlük net rakam 79 milyon dolar ekside olsa da, şu ana kadarki tüm işlem günleri ise 341 milyon dolar artıdaydı.

ARK Invest ETF’i dün 16 milyon dolar, Bitwise ETF’i ise 19 milyon dolarlık yatırımlar aldılar. Bu rakam Valkyrie için se 6.5 milyon dolardı.

Lider hala Grayscale

ETF’lerde en çok varlık barındıran şirket ise hala Grayscale olarak gözüküyor. Şirketin elinde 20.2 milyar dolarlık BTC bulunurken, ikinci sırada 2 milyar dolar ile BlackRock ve üçüncü sırada da 1.83 milyar dolar ile Fidelity geliyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl