Bir Bitcoin madencilik şirketi daha Nasdaq’ta listelendi

ABD başta olmak üzere dünyanın en önemli teknoloji firmalarının işlem gördüğü Nasdaq borsasına bir Bitcoin madencilik şirketi daha girdi. Halihazırda Kanada borsasında yer alan GRIID şirketi, dün itibarıyla Nasdaq'a da girmiş oldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin madencilik şirketleri ABD borsalarında kendilerini her geçen gün daha fazla gösteriyorlar. RIOT, Marathon, Bitdeer, Iris Energy ve Cleanspark gibi şirketlerin ardından GRIID de Nasdaq borsasında dün itibarıyla işleme açıldı.

SPAC olarak da bilinen ve firmaların borsalarda listelenebilmesi için kurulan özel amaçlı alım şirketi olan Adit EdTech Acquisition ile birleşen GRIID, anlaşmanın tamamlanmasının ardından Nasdaq borsasına da kabul edildi. Şirketin borsadaki kısaltması da GRDI oldu.

GRIID CEO’su olan Trey Kelly, listelenmeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Nasdaq listelemesi bizim görünürlüğümüzü, likiditemizi ve yatırımcı tabanımızı büyütecektir” dedi.

GRIID şirketi, halihazırda Kanada’da Cboe’de de listeleniyordu. Nasdaq listelenmesinin ardından da Kanada’daki işlemler devam edecek.

2019 yılında kurulan ABD merkezli şirketin New York dahil 3 büyük şehirde madencilik tesisleri bulunuyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl