Grayscale 2682 Bitcoin ile beraber birçok altcoin transferi de yaptı

Günlerdir binlerce Bitcoin'i Coinbase borsası aracılığıyla satan Grayscale şirketi, bugün en düşük seviyedeki BTC transferlerinden birini yaptı. Firmanın dikkat çeken hareketlerinden bir tanesi ise Bitcoin ile beraber birçok altcoin'i de yine Coinbase borsasına taşımasıydı.

Bitcoin spot ETF’lerinin işleme açıldığı 11 Ocak gününden bu yana 100 binden fazla Bitcoin’i satan ve elindeki BTC’leri 500 bin adedin altına indiren Grayscale şirketi bugün de bir ilk imza attı. Şirket küçük meblağlar halinde birçok altcoin’i de yine Coinbase borsasına gönderdi.

Grayscale 114 milyon değerde 2682 adet Bitcoin’i Coinbase’e borsasına transfer etti. Satılan Bitcoin adedi bugünkü transfer ile birlikte 126 bini de aşmış olacak. Bu rakam 5.2 milyar dolara tekabül ediyor.

Öte yandan firma, bugün şaşırtıcı bir harekette de bulundu ve Bitcoin ile beraber bazı altcoin’leri de Coinbase borsasına gönderdi.

Gönderilen altcoin’ler arasında Ether, AAVE, AVAX, BAT, LINK, UNI, MATIC gibi varlıklar bulunuyor. Varlıkların bazıların çok küçük meblağlarda (3$, 50$, 900$ gibi) gönderilmesi de dikkat çekiyor.

Grayscale şirketi, hala açık ara en büyük Bitcoin ETF’ine sahip firma olarak ön plana çıkıyor. Şirketin elinde 20 milyar dolar değerden fazla Bitcoin bulunuyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl