Çıktıktan 7 dakika sonra PORK yatırımı yapan trader 3 günde 3 milyon dolar kazandı

Son dönemde trader'ların meme coin'ler üzerinden elde ettikleri kârlar şaşkınlık yaratmaya devam ederken, bir yatırımcı ise PORK üzerinden birkaç gün içinde milyon dolarlar kazandı. Sadece 5 Ether'lik yatırım yapan bu kişinin kazancı 3.3 milyon dolara ulaştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Özellikle Solana tabanlı meme coin’lerde görülen yüksek kârlar bu kez Ethereum tabanlı PepeForK (PORK) için yaşandı. Zincir üstü takip firması Lookonchain’in verdiği bilgiye göre bir trader sadece 3 günde 3.3 milyon dolar kazandı.

7 dakika sonra alım yaptı!

Verilen bilgilere göre trader, PepeForK (PORK) çıktıktan 7 dakika sonra alım yaptı. Yatırımı için 5 Ether (yaklaşık 12 bin dolar) harcayan trader, 9.5 trilyon adet token aldı.

Fiyatın yükselmesinin ardından 6.3 trilyon adet token satan bu kişi 329 Ether (yaklaşık 765 bin dolar) elde etti. Kâr ise tam 753 bin dolardı.

Yatırımcının elinde hala 2.5 milyon dolar değerde, 3.2 trilyon adet PORK bulunuyor.

Öte yandan büyük borsalardan Gate.io da bugün PORK listeeldiğini duyurdu ve bu da fiyatı artırdı.

İnsider olabilir

Son dönemde projeler blok zinciri üzerinde yaratıldıktan hemen sonra yapılan alımlar dikkat çekiyor. Bu tür kişilerin genelde proje hakkında bilgisi olan içeriden kişiler ya da direkt olarak yönetici kadro oldukları tahmin ediliyor.

Dolayısıyla alım yapanlar, zaten projeyi bizzat çıkaran kişiler de olabilirler.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl