Binance borsası yeni Launchpool projesi olarak Pixels (PIXEL) duyurdu

Son dönemde üst üste Launchpool duyuruları yapan Binance 46. projesini açıkladı. Borsa, Ronin ağı üzerinde bir Web3 sosyal oyun projesi olan Pixels (PIXEL) için BNB ve FDUSD üzerinden kilitleme işlemleri yarın başlayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance borsası yeni Launchpool projesi olarak Pixels (PIXEL) seçimi yaparken, token’ı kazanmak için yapılacak olan kilitleme (farming) işlemleri de yarın TSİ 03.00’te başlatılacak. Kullanıcılar, PIXEL kazanmak için BNB ile FDUSD’lerini 10 gün boyunca kilitleyebilecekler.

10 günün sonunda 19 Şubat günü TSİ 13’te ise PIXEL genel işlemlere açılacak. Token; PIXEL/BTC, PIXEL/USDT, PIXEL/BNB, PIXEL/FDUSD ve PIXEL/TRY paritelerinde işlem görecek.

5 milyar adetlik toplam arza sahip olan PIXEL’de sadece 350 milyonluk kısım Launchpool’da dağıtılacak. Bu rakam toplam arzın %7’sine tekabül ediyor. Token genel işlemlere açıldıktan sonra ise arz 771 milyon olacak. Bu da toplam arzın %15.4’üne denk gelecek.

BNB kilitleyenler toplamda 280 milyon adet, FDUSD kilitleyenler ise toplamda 70 milyon adet PIXEL kazanabilecekler.

Kullanıcı başına ise BNB havuzundan saatte en fazla 116 bin 666 token kazanılabilecek. Bu rakam FDUSD havuzu için ise 29 bin 166 olacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl