key coin nedir

İçinde bulunduğumuz dünya son hız dijital bir devrime doğru giderken bu alandaki projelerin sayısı da arttı. SelfKey ise dijital kimliklerin yönetme biçimini ele alan ve bu doğrultuda kendini geliştiren bir platform olarak öne çıkıyor. Peki SelfKey ve KEY Coin nedir?

SelfKey nedir?

SelfKey, kişisel kimlik bilgilerinin saklanması, paylaşılması ve kullanılması üzerinde tam kontrol sağlayarak kullanıcıların dijital dünyada kendilerini daha güvende hissetmelerine olanak tanıyan bir platformdur.

Geleneksel yöntemlerin aksine, SelfKey ile kimlik bilgileri merkezi olmayan, güvenli bir dijital cüzdanda saklanır. Bu cüzdan, kullanıcının yalnızca kendisinin erişebileceği şifreli bir alan olarak işlev görür ve bilgiler yalnızca kullanıcının açık onayı ile paylaşılır.

SelfKey platformunun temelinde, kullanıcılara çeşitli finansal işlemleri ve hizmet kaydını tek bir tıklama ile güvenli bir şekilde gerçekleştirme imkanı veren bir kimlik cüzdanı bulunmaktadır. Bu cüzdan, kullanıcıların kimlik bilgilerini tek bir yerde toplamasına ve bu bilgileri ihtiyaç duyulduğunda kolayca paylaşmasına olanak tanır.

Diğer yandan SelfKey platformu kullanıcıların finansal hizmetler, yatırım araçları ve daha pek çok alanda çeşitli ürün ve hizmetleri keşfedebilecekleri bir pazar yeri sunar. Bu pazar yerinde gerçekleştirilen tüm işlemler, kullanıcıların kimlik bilgilerinin güvenliğini koruyarak yapılır, böylece kullanıcılar gizliliklerinden ödün vermeden çeşitli hizmetlere erişebilirler.

Platformun işleyişini ve yönetimini destekleyen temel unsur, KEY adı verilen, platformun native kripto para birimidir. KEY, platform içindeki hizmet ve işlemlerin kolaylaştırılmasını sağlarken değer alışverişini de mümkün kılar ve platformun şeffaf bir şekilde yönetilmesine katkıda bulunur.

KEY Coin nedir?

KEY Coin, SelfKey ekosisteminin native kripto para birimidir ve kullanıcıların dijital kimlik bilgilerini yönetmelerini, çeşitli hizmetlere erişim sağlamalarını ve platform içindeki işlemleri gerçekleştirmelerini kolaylaştırır.

Yani yukarıda yaptığımız açıklamaya göre bu token, SelfKey’in kimlik doğrulama hizmetleri, pazar yeri alışverişleri ve diğer etkileşimler için bir ödeme aracı olarak kullanılır. Ayrıca, KEY Coin, platformdaki yönetişim süreçlerine katılım ve hizmetlere erişimde konusunda önemli bir rol oynar. Kullanıcıların ve hizmet sağlayıcıların güvenli ve şeffaf bir şekilde etkileşimde bulunmalarını sağlar.

SelfKey’in projesi ve amacı nedir?

SelfKey’in amacı, kullanıcıların kendi kimliklerinin kontrolünü elinde tutabileceği, güvenli ve şeffaf bir dijital kimlik sistemi oluşturmaktır. SelfKey, dijital imzalı doğrulanmış kimlik talepleri, veri minimizasyonu, kullanıcı merkezli bir kimlik sistemiyle daha iyi bir dünyaya köprü kurmayı amaçlar.

Bu yeni dünyada, kullanıcılar dijital kimliklerini gerçek anlamda kontrol edebilir, yönetebilir ve sahiplenebilirler. SelfKey, sansüre karşı dayanıklı, adil, kapsayıcı, çevik ve yalın olacak şekilde tasarlanmıştır ve SelfKey Vakfı aracılığıyla şeffaf bir hukuki ve yönetişim altyapısına sahiptir. SelfKey, modern toplumların ve küresel İnternetin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayarak, kimlik ile ilgili insan haklarını ve temel özgürlükleri güvence altına almayı hedeflemektedir.

KEY Coin en yüksek ve en düşük kaçı gördü?

KEY Coin’de üm zamanların en yüksek değerini15 Ocak 2018’de 0.09031 dolar olarak kaydedilmiştir.. Diğer yandan, tüm zamanların en düşük değeri ise 16 Nisan 2020’de 0.0005466 dolar olarak kayıtlara geçmiştir.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl