Güncellemesini tamamlayan Vechain, VET ve VTHO’yu sert yükseltti

Tedarik zinciri teknolojisinde faaliyet gösteren Vechain'in token'ı olan VET, Hesap Soyutlama (AA) güncellemesi açıklamasının ardından 2 günde büyük yükseliş yaşadı. Ekosistemin işlem ücreti ödeme token'ı olan VTHO da yine VET ile birlikte sert yükseldi ve %100'den fazla artış yaşadı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2021 boğa sezonunun en çok artan coin’lerinden olan VeChain (VET), Hesap Soyutlama (AA) güncellemesini tamamladığını belirtti. AA (Account Abstraction) sayesinde birlikteçalışabilirlik teknolojisinin çok daha sorunsuz olacağı ve aynı zamanda programlanabilir olan akıllı kontrat cüzdanlarının da artık daha kolay kullanılabileceği belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Vechain, birkaç ay önce yeni cüzdanı olan VeWorld’e de geçiş yapmıştı.

İki günde %50 ve %100’den fazla artış

Açıklamanın ardından ise Vechain ekosisteminin kendi token’ları olan VET ile, işlem-gaz ücreti ödeme token’ı olan VTHO’da çok sert yükselişler oldu. VET %50, VTHO ise %100’den fazla artış yaşadılar.

Kripto paralarda “Hesap Soyutlama (Account Abstraction – AA)”, kullanıcıların blok zinciri üzerindeki etkileşim kurma şeklini basitleştirmeyi ve geliştirmeyi amaçlayan bir teknoloji olarak biliniyor. Özellikle, işlem imzalama sürecini basitleştirerek, bu alanda kullanılan cüzdanların yatırımcı tecrübesini çok daha kolay hale getirmesi bekleniyor.

Haberin yazıldığı dakikalarda VET 0.049 dolardan, VTHO ise 0.0052 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl