Cüzdan hareketleri Justin Sun’ı işaret ediyor: 160 milyon dolarlık Ether alındı

Tron kurucusu Justin Sun olduğundan şüphelenilen bir adres 160 milyon dolarlık Ether aldı. Aynı adres pazar günü de HTX borsasından 500 milyon USDT çekmişti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para yatırımcıları önümüzdeki dönemde bir boğa sezonu beklentisi içine girerken, yavaş yavaş yükselen fiyatlar büyük yatırımcıların da oyuna dahil olmasını sağlıyor.

Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre Justin Sun bağlantılı olduğundan şüphelenlen bir hesap, pazar günü HTX borsasından 500 milyon USDT çektikten sonra, 2 günde hem Binance hem de merkeziyetsiz borsalar aracılığıyla yaklaşık 160 milyon dolar değerde 54 bin 721 adet Ether aldı.

Lookonchain, yaptığı detaylı analizde, “TWGHNc” olarak belirttiği cüzdan adresinin, başka bir cüzdan ile olan bağlantısını da ortaya koydu. “0x7a95” cüzdanının da, diğer cüzdanla paralel hareketler yapması ve alımların ardından borsalardan kripto çekmesi gözlerden kaçmadı.

İki adresin sürekli korele hareket etmesi son alımlarda da görüldü. Örnek olarak “TWGHNc” adresi, geçtiğimiz gün (18 Şubat) Binance borsasına 200 milyon dolar yatırdı ve aynı gün “0x7a95” adresi borsadan, bu paranın yarısını ETH yarısını ise USDT olarak çekti.

Dün bir yükseliş hareketi içerisine giren Ethereum uzun zaman sonra 3000 bin dolar zirvesine yaklaşmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl