Starknet (STRK) yüzde 3000’den fazla arttı, 7.5 doları aştı

Starknet'in geçtiğimiz hafta airdrop detaylarını açıklamasıyla birlikte borsalar da bugün için adeta sıraya dizilirken, Binance başta olmak üzere büyük platform listelemeleri token fiyatını 7.5 doların da üzerine çıkardı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Starknet (STRK); Binance’ten Kucoin’e, Bitget’ten OKX’e, Bybit’e kadar birçok büyük borsa tarafından listelenirken, işlemler ise öğle saatlerinde başladı. Token’a ilgi beklendiği üzere büyük olurken, fiyat Binance’te %3000’den fazla arttı ve 7.5 doların da üzerine çıktı.

Binance sonradan geldi

Kucoin ve Bybit borsalarının TSİ 15’te başlattığı işlemler Binance’te ise TSİ 16’da start aldı. Kucoin’de işlemlerin açılmasından sonra STRK token fiyatı 5 doları aştı. Binance’in devreye girmesinin ardından ise fiyat 7 doların da üzerine çıktı.

Öte yandan Binance, borsada Ether stake eden kullanıcılarına da STRK token dağıttığını duyurdu. Borsa toplamda 10 milyon 178 bin adet token’ı hak kazanan hesaplara gönderdi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Mkurt Yanıtla

    Şimdide binance öncülüğünde tüm dolandırıcılar vurgunu vurup 1.8 e kadar aşağı bastılar 5-7 dolardan alan binlerce kişinin anasını ağlattılar.