Binance yeni Launchpool projesini açıkladı

Son dönemde XAI'dan ACE'ye ve NFP'ye kadar birçok Launchpool token'ı açıklayan Binance borsası yeni ve 47. Launchpool projesini de duyurdu. Çapraz zincir oyun platformu olan Portal (PORTAL), 7 gün boyunca Binance üzerinden yapılacak BNB ve FDUSD stake'leriyle kazanılabilecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance borsası yeni Launchpool projesi olarak Portal (PORTAL) duyurdu. Kullanıcılar, BNB ve FDUSD’lerini yarın TSİ 03.00’dan (bu gece yarısı) itibaren stake etmeye başlayabilecekler.

7 gün sürecek olan stake sonucunda kullanıcılar belli oranlarda PORTAL kazanacaklar.

Binance üzerindeki genel listeleme de, bu stake sürecinin ardından 29 Şubat TSİ 13.00’da başlayacak. Token; PORTAL/BTC, PORTAL/USDT, PORTAL/BNB, PORTAL/FDUSD ve PORTAL/TRY olmak üzere 5 işlem çiftiyle listelenecek.

Portal projesi, toplam arz miktarı olarak 1 milyar token adedi belirlerken, yüzde 5’lik bölüm, yani 50 milyon adet token da Launchpool ödülleri için ayrıldı. Token, genel listelemeye açıldıktan sonra ise dolaşımdaki adet 167 milyon 134 bin olacak.

BNB havuzundan getiri elde edenler saatte en fazla 23 bin 809 adet, FDUSD havuzundan getiri sağlayanlar ise saatte en fazla 5 bin 952 adet PORTAL kazanabilecekler.

BNB havuzu, ödül için ayrılan token’ların %80’ini, FDUSD havuzu ise %20’sini dağıtacak.

Binance borsası, kullanıcıların bakiyelerinin ekran görüntülerini ise her saatte birkaç kez alacak ve dağıtımları ona göre hesaplayacak.

Kullanıcılar BNB ya da FDUSD’lerini bölüştürerek ayrı ayrı havuzlarda değerlendirebilecek. Örnek olarak 10 adet BNB’si olan bir kullanıcı 5’er adet olmak üzere BNB’lerini ayrı havuzlara koyabilecek. Ancak aynı BNB’ler farklı havuzlara koyulamayacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl