Justin Sun bağlantılı cüzdan Ether almaya devam ediyor

TRON kurucusu Justin Sun, son dönemdeki Ether alımlarına devam ediyor görünüyor. Binance ve merkeziyetsiz borsalar aracılığıyla yapılan alımların hemen ardından "0x7a95" cüzdanına yapılan çekimlerle bilinen hesabın son dönemde aldığı ETH değeri bugünkü son işlemlerle 259 milyon dolara çıktı.

justin-sun
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Justin Sun’a ait oldukları kanıtlanamasa da, buna kesin gözüyle bakılan iki cüzdan yeniden birbirleriyle ilişkili hareketler yapmaya başladılar.

Her zaman olduğu gibi ilk olarak, “TWGHNc” cüzdanı devreye girdi ve bugün öğle saatlerinde Binance borsasına 90 milyon USDT gönderdi. Hemen ardından ise, genelde çekim yapılan diğer cüzdan “0x7a95” yaklaşık 29 milyon dolar değerde 10 bin adet ETH’yi Binance’ten çekti. Aynı cüzdan ETH ile birlikte 40 milyon USDT de çekti.

Yine aynı hareketler…

Sun’a ait olduğuna kesin gözüyle bakılan bu cüzdanlar sürekli aynı paralellikte bu hareketlerde bulunuyorlar. “TWGHNc” cüzdanı Binance ve DEX’lere para gönderirken, “0x7a95” cüzdanı ise kısa süre sonra ya Ether ya USDT çekimleri yapıyor.

“TWGHNc” adresi, 18 Şubat günü Binance borsasına 200 milyon dolar yatırmış ve aynı gün “0x7a95” adresi borsadan, bu paranın yarısını ETH yarısını ise USDT olarak çekmişti.

Şubat ayında yüzmilyonlarca dolarlık transferler gerçekleştiren “0x7a95” cüzdanı, bu son işlemlerle birlikte son haftalarda, toplamda 259 milyon dolar eden 91 bin 300 adet ETH almış oldu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl