Coinbase’den SEC’ye Ether ETF mektubu: Kabul edin

Coinbase borsasının hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Paul Grewal, SEC'den kendilerine gelen yorum talebini cevaplandırdıklarını ve kuruma, Grayscale'in Ether spot ETF başvurusunu onaylaması önerisinde bulunduklarını belirtti. Grewal, Ether'in SEC, hatta CFTC tarafından bir yatırım sözleşmesi olarak görülmediğini belirtti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD’nin en büyük kripto para borsası konumundaki Coinbase, ülkenin en büyük finans regülatörü olarak görülen SEC’ye Ether ETF mektubu gönderdi. Açıklama Coinbase’in hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Paul Grewal’dan geldi.

“Piyasa emtia olarak görüyor”

Grewal, SEC’nin kendilerinden talep ettiği yorum ve değerlendirme analizini cevaplandırdıklarını ve kuruma, Grayscale’in Ether spot ETF başvurusunu onaylama önerisinde bulunduklarını dile getirdi. Grewal şu ifadeleri kullandı:

“Mektubumuzda, Ether’in bir yatırım sözleşmesi olmadığını dile getirdik. Merge geliştirmesi öncesinde ve sonrasında, ne SEC ne de CFTC Ether’i bir yatırım sözleşmesi olarak görmüştür. Piyasa da yine Ether’i bir yatırım sözleşmesi olarak değil bir emtia olarak görmektedir”

“Ether’in dolar işlem hacmi daha büyük”

Grewal ayrıca mektuplarında, Ether’in işlem hacminin, S&P 500’ü oluşturan hisselerden daha büyük olduğunu, ayrıca spot piyasalar arasındaki fiyat korelasyonunun da tutarlı olduğunu ifade ettiklerini belirtti:

“Ether’in piyasa derinliği ve spot piyasalar arasındaki fiyat korelasyonu, bu piyasanın manipülasyon ve dolandırıcılığa karşı dayanıklı olduğunun göstergesidir. Ether’in dolar işlem hacmi de, S&P 500’ü oluşturan hisselerden daha büyüktür”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl