Altcoin yatırımcısı 2 saatte 50 doları 10 bin dolar yaptı

Solana ekosistemi içerisinde son dönemde birçok kez görülen kısa sürede büyük kârlar elde edilen trade'lere bir yenisi daha eklendi. Bir yatırımcı NVIDIA üzerindeki tartışmalardan yararlanarak, aynı isimdeki sahte token üzerinden sadece 2 saat içerisinde çok büyük bir kazanç sağladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bir kripto para yatırımcısı yaklaşık 50 dolarlık Solana ile yaptığı yatırımı, yaklaşık 2 saat içerisinde 10 bin dolara çevirdi. Solana ekosistemideki merkeziyetsiz finans borsalarından Raydium’u kullanan bu kişi, 0.5 SOL ile NVDA adlı token’dan aldı.

NVDA, aynı zamanda çip üreticisi şirket NVIDIA’nın da piyasalardaki hisse kodu olarak biliniyor. Son günlerde şirketin bilanço açıklamasından ötürü, marka üzerinde büyük bir spekülasyon ve tartışma söz konusu olmuştu.

İşte bu durumdan yararlanmak isteyen bu kişi de NVDA token alarak, muhtemel bir yükselişten faydalanmak istemiş ve başarılı olmuş görünüyor.

Trader, 50.9 dolardan aldığı token’ı, gelen yükselişle satmaya başladı ve sırasıyla 931, 1633, 2143, 1734, 2291 ve 2210 dolarlık satışlar yaparak yaklaşık 10 bin dolarlık SOL elde etti.

Bu trade ve yatırımcının elde ettiği kâr ise, tartışmaları bir kez daha gün yüzüne çıkardı. NVDA token’ı çıkaran ekip ile bu kişinin birlikte hareket ettiği düşünülüyor. Token’ın çıktığı gün bu alımların yapılması ve yükselişlerin gelip, saman alevi gibi sönmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Solana bazlı token’larda benzer hareketler son 1,5-2 aylık süreçte birçok kez yaşanmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl