30 ay bekleyen yatırımcı Shiba Inu’da 628 kat kâr etti

Shiba Inu'daki büyük yükseliş hareketi bugün de devam ederken, bir yatırımcı ise 2.5 seneden fazla süren bekleyişinin karşılığını 628 kat kâr elde ederek aldı. Sadece 1.5 ETH harcayarak meme token'dan alan kişi 1.5 milyon dolar kazandı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Shiba Inu son 2 haftada %300’den fazla yükseliş gösterirken, son 24 saatin yükselişi de %70’i aştı. Meme coin furyasında sert çıkan coin’lerden olan SHIB, düşük fiyattan alan yatırımcılarını da fazlasıyla memnun etti.

2021 çılgınlığı başlamadan aldı

Bu kişi aslında şu an yaptığı satış fiyatından çok daha yüksek noktalarda satış yapabilme şansına da sahipti. Shiba Inu’yu 2021 yılının mart ayında almaya başlayan ve stake eden yatırımcı, fiyat, şu ankinden 2 kat yukarıdayken de satış yapmamıştı.

Hatırlanacağı üzere SHIB, 2021 yılının eylül ayında sert yükseliş yaşamış ve ekimde 0.000088 dolara kadar yükselmişti. Fiyat bugün ise bu rakamın yaklaşık yarı değerinde bulunuyor. Yine de, trader’ın yatırdığı para ile kâr karşılaştırıldığında çok ciddi bir kazanç elde ettiği de aşikar…

Shiba Inu’yu erken dönemde alan 1.5 ETH ödeyerek alan trader, 2.6 sene yani yaklaşık 30 aylık bekleyişin ardından ise bu sabah itibarıyla 1.5 milyon dolar değerdeki 40 milyar adet token’ı Coinbase borsasına taşıdı.

Büyük ihtimalle satış yapacak olan trader, böylece 628 katlık kâr elde etmiş olacak.

Shiba Inu, haberin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 0.000040 dolardan işlem görüyor.

Son 2 haftada kripto para dünyasında bir meme token furyası yaşanırken, Shiba Inu gibi Dogecoin, BONK, PEPE ve FLOKI de ciddi yükselişler yaşıyorlar.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl