ARK Invest’ten yeni ve yüklü Coinbase satışı geldi

Coinbase hisselerini 30 ilâ 50 dolar arasındaki seviyelerden yoğun şekilde almasıyla bilinen fon şirketi ARK Invest, pazartesi günü 24 milyon dolarlık yeni bir satış yaptı. Firmanın ekim ayından bu yana yaptığı satışlar, elindeki COIN hisse adedini neredeyse yarı yarıya indirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para destekçisi iş kadını Cathie Wood’un yönettiği ARK Invest, Coinbase (COIN) satışlarına devam ediyor. Şirketin SEC’ye yaptığı bildirime göre ARK, pazartesi günü 24 milyon dolarlık COIN hissesi sattı.

Hisseler; ARK Innovation ETF (ARKK), ARK Next Generation Internet ETF (ARKW) ve Ark Fintech Innovation ETF’i (ARKF) vasıtasıyla yapıldı.

24 milyon dolarlık satış, şirketin son dönemde yaptığı en büyük günlük satışlardan biri olarak ön plana çıkıyor. ARK, ekim ayından bu yana ciddi seviyede Coinbase hissesi satıyordu. Hisse değerinin 100 dolar civarına çıkmasıyla satışlara başlayan ARK, bugün 220 dolar bölgesinde hala satışlarını sürdürüyor.

Yarı yarıya azaldı

Teknoloji hisselerine yaptığı yatırımlarla bilinen şirketin en çok tuttuğu hisselerin başında Coinbase gibi Tesla da geliyordu. 2023’ün ekim ayında yoğun satışlarına başlayan ARK, o dönem elinde 7 milyon adet civarında COIN hissesi bulunduruyordu. Bu sayı bugün yaklaşık 4 milyona inmiş durumda…

2022 yılındaki kripto krizlerinde 30 dolara kadar inen COIN, dünkü işlem gününü 216 dolardan kapadı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl