Binance’ten yeni Japonya hamlesi: 3 büyük kripto çifti eklendi

Geçtiğimiz sene Japonya iştirakini açan ve ülkede agresif bir büyüme stratejisi uygulayan Binance, küresel çapta hizmet veren borsasında Japon yeni için 3 kripto işlem paritesi açacağını açıkladı. Bitcoin, Ether ve BNB artık Japon yeni ile de alınıp satılabilecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son 2 yılda dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olarak görülen Japonya’da önemli adımlar atan ve Japon borsası Sakura Exchange BitCoin’i satın alan Binance, ülkedeki büyümesini sürdürüyor. Borsa bugün yaptığı açıklamayla Bitcoin, Ether ve BNB paritelerinde Japon yeni listelemesi yapacağını duyurdu.

Borsa 12 Mart günü TSİ 11’den itibaren BNB/JPY, BTC/JPY ve ETH/JPY paritelerini işleme açacak. Binance ayrıca tüm Japon yeni paritelerinde de sıfır işlem ücreti uygulaması yapacak.

Japonya’ya geri dönmüştü

Hatırlanacağı üzere Binance 2020 yılının sonunda, Japonya’daki sert regülasyonlar nedeniyle ülkeden çıkmak zorunda kalmıştı. Ancak Japonların kripto para alanına bakış açısının değişmesi ve ülkede başbakan da dahil politikacıların bu dünyaya destek vermesiyle Binance, ülkeye 2022’de geri dönmüştü.

Binance ayrıca Japon borsası Sakura Exchange BitCoin’i de satın alarak ülkede bir iştirak de oluşturmuştu.

Binance, Japonya’nın en büyük finans kurumlarından biri olan Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ile de sabit coin çıkarma konusunda anlaşma sağlamıştı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl