JMP Securities, Coinbase beklentisini yine artırdı: “Bitcoin ETF’lerine de 220 milyar dolar bekliyoruz”

ABD'nin bilinen yatırım bankalarından biri olan JMP Securities, Coinbase hisse fiyatı hakkındaki tahminini bir kez daha yükseltirken, Bitcoin spot ETF'lerine de önümüzdeki 3 yılda 220 milyar dolarlık yatırım beklediğini dile getirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD’de yatırım bankacılığından kurumsal şirketlere aracı kurum hizmetlerine kadar birçok konuda faaliyet gösteren JMP Securities, Coinbase hissesi hakkındaki görüşünü yine yükseklere taşıdı. Aralık ayında COIN değer tahminini 100 dolardan 220’ye çıkaran yatırım bankası, şimdi de rakamı 220’den 300’e taşıdı.

“ETF’lere 220 milyar dolar bekliyoruz”

Şirketin analistleri ayrıca müşteri değerlendirme notunda Bitcoin spot ETF’lerine olan ilginin artacağını düşündüklerini ve önümüzdeki 3 yılda 220 milyar dolarlık bir girdi beklediklerini dile getirdiler. Bilindiği üzere ETF’ler şu ana kadar net 11 milyar dolarlık yatırım aldılar.

Coinbase borsası da, özellikle ETF çıkaran şirketlerin saklama faaliyetlerini yürüttüğü için bu dönemde çok ciddi değer kazancı yaşadı. Coinbase hisseleri son 6 ayda %200’den, son 1 yılda ise %360’tan fazla yükseliş gördü.

Bitcoin ETF’leri de dün 1 milyar dolarlık net girdi ile, işlem görmeye başladıkları 11 Ocak gününden bu yana günlük en büyük yatırımı aldılar. Bu anlamda BlackRock şirketi de, 11 milyar dolar ile açık ara önde gidiyor.

JMP Securities daha önce Coinbase borsası için “Kripto dünyasının Amazon’u” benzetmesini yapmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl