Bernstein: Bitcoin ve Ether’e daha önce görülmemiş seviyede ilgi olacak

Küresel çaptaki önemli varlık yönetim şirketlerinden biri olan Bernstein, bir kripto değerlendirme raporu daha sundu. Şirket analistleri, kripto para piyasalarının 2025 sonuna doğru 7.5 trilyon dolarlık seviyeye ulaşabileceğini ve Bitcoin ile Ether'e de "daha önce görülmemiş seviyede" kurumsal ilgi olacağını belirttiler.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin için belirledikleri 150 bin dolarlık fiyat tahminini 2025 yılından 2024’e çeken ünlü varlık yönetim şirketi Bernstein yeni bir analizle müşterilerinin karşısına çıktı. Şirket analistleri bugün gönderdikleri değerlendirme notunda kripto para piyasasının 2025 sonunda 7.5 trilyon dolara ulaşabileceğini belirtti.

“Bitcoin ve Ether’e görülmemiş ilgi olacak”

Gautam Chhugani ve Mahika Sapra imzasıyla mülterilerle paylaşılan analiz notunda özellikle oyun ekosistemi ve ayrı olarak kurumsal yatırımcıların Bitcoin ile Ether’e olan ilgisine değinildi:

“Kripto para piyasalarının toplam değerinin 2025’in sonuna doğru yaklaşık 7.5 trilyon dolara ulaşmasını bekliyoruz. Büyümenin ise Bitcoin ile Ether’e daha önce görülmemiş seviyede gelmesi beklenen kurumsal benimsenme etrafında oluşacağını öngörüyoruz. Bitcoin 3 trilyon dolar, Ethereum 1.8 trilyon dolar ve Solana ile Avax gibi ekosistemlerin de 1.4 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşmasını tahmin ediyoruz. Burada oyun ekosistemi de ciddi yükselişler yaşayacaktır.”

“ETF’ler 5 katına çıkabilir”

Analistler ayrıca şu anda toplam değeri 60 milyar dolar olan ETF’lerin de 2025 itibarıyla 5 kat büyüyerek 300 milyar dolarlık seviyeye ulaşabileceğini belirttiler.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl