Avalanche Vakfı yatırım yaptığı 5 kripto parayı açıkladı

Aralık ayı sonunda Avalacnhe ağı üzerindeki bazı token'lara yatırım yapacağını belirten hatta meme coin kültürünün önemine değinen Avalanche Vakfı, yatırım yaptığı 5 coin'i açıkladı.

Avalanche ağının arkasındaki kurum olan Avalanche Vakfı, ağda çıkarılan 5 coin’e yatırım yaptığını açıkladı. Yatırım yapılan token’ların hepsinin meme coin olması da dikkat çekti.

Vakıf, aralık ayı sonunda da meme coin kültürüne olan inancını belirtmiş ve “şaka coin’i” olarak bilinen bu kripto paraların aslında büyük kalabalıklara hitap ettiğini ifade etmişti. Kurum, bazı token’lara yatırım yapacağı bilgisini de vermişti.

Yatırım yapılan meme token’ların Coq Inu, Gecko, Kimbo, NoChill ve Tech olduğu belirtildi. Bu coin’lerden özellikle Coq Inu son dönemde gösterdiği büyük yükseliş ve bazı büyük borsalardaki listelenmesiyle isim yapmıştı.

Yapılan açıklamada ayrıca kripto para dünyasının her geçen gün yeni alanlara geçtiği ve evrildiği belirtilirerek, coin yatırımları için daha önce işaret edilen kriterlerin her an değişebileceği de kaydedildi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl