BOME alan kripto para yatırımcısı 2 günde 4.5 milyon dolar kâr etti

Kripto para piyasasında BOME çılgınlığı yaşanıyor. Sadece iki günde yüzde 3000'den fazla yükselen token, erken harekete geçen bazı yatırımcıların milyon dolarlık kârlara ulaşmalarına, zirve seviyelerinde alanların ise büyük paralar kaybetmelerine yol açtı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para piyasasında meme coin fırtınası devam ediyor. Bugün Binance borsasında listelenen Book of Meme (BOME) bunun en son örneği.

Önceki gün piyasaya çıkan BOME, kısa sürede yüzde 3000 oranında artış gösterdi. Solana blok zincirinde yer alan token, 0.00093 dolardan 0.029 dolara kadar tırmandı. Erken harekete geçen bazı yatırımcılar ise milyon dolarlık kârlar sağladılar.

Cüzdan adresi BYuQ3… ile başlayan bir yatırımcı, iki gün önce merkeziyetsiz borsa Raydium üzerinden 645 bin dolarlık BOME satın aldı. Toplamda 3 bin 500 SOL verirken karşılığında 532 milyon BOME elde etti. 1 gün bekledikten sonra bu varlıkları sattı ve 4 milyon 300 bin dolar kâra ulaştı.

İki gün önce 532 milyon adet BOME satın alan yatırımcının dünkü satış işlemleri

Öte yandan kripto dünyasının anonim doğası gereği, kim olduğu bilinmeyen fakat cüzdan adresi görülebilen bu yatırımcının kârı, varlıklarını bugünkü zirvede satsaydı 15 milyon doları geçecekti.

Sert bir yükseliş kaydeden BOME, 0.029 dolarlık rekor seviyesinden hızlı bir geri çekilme yaşıyor. Token, TSİ 18.15 itibari ile 0.021 dolardan işlem görüyor. Kripto paralar, özellikle meme coin’lerdeki bu sert iniş çıkışlar, yatırımcılara bir kez daha yatırım yaparken son derece dikkatli olmaları ve kaybettiklerinde üzülecekleri miktardan daha fazlasını yatırmamaları gerektiğini hatırlatıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – BOME nedir?

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl