Solana meme coin’lerinde bu kez kaybetti: 3 günde 147 bin dolar gitti

İçinde bulunduğumuz boğa sezonunun yıldızları hem Solana hem de bu ağda oluşturulan meme coin'ler olurken, başarılı trader'lar milyon dolarları bazen 15 dakikada bazen ise birkaç günde kazanabiliyor. Ancak herkes aynı yetenekte olmayabiliyor. Bir trader, defalarca meme coin işlemi yaptı ancak 3 günde 147 bin dolarlık parasından oldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

SLERF, WIF, BONK ya da bu meme coin’lerin çıkarıldığı ağ olan Solana’nın kendi kripto parası olan SOL… 2024 yılı boğa sezonunun yıldızları, en azından şu ana kadar bu coin’ler olmuş gibi gözüküyor.

Her gün birçok meme coin’in üretildiği ağda, işlem hacmi de hafta sonu 3 milyar doları geçerken, bazı yatırımcılar ise FOMO’ya kapılıp para kaybediyor. Bir başka deyişle, diğer trader’lara para kazandırıyor.

Zincir üstü veri platformu Lookonchain bu anlamda ilginç bulgulara ulaştı. Platformun verdiği bilgiye göre, bir trader 3 günde 11 adet Solana meme coin’i trade etti ancak bir türlü başarılı olamadı. Trader, 72 saatlik süre içerisinde yaklaşık 147 bin dolar değerde 754 adet SOL token kaybetti.

Veriler, bu kişinin yüksek seviyeden alım yapıp düşük seviyeden sattığını gösteriyor.

Lookonchain’in verdiği bir başka örnekte de, başka bir trader’ın SLERF alıp sattığı ancak yine baaşrılı olamayarak 1 saat içinde 780 bin dolar değerde 3730 adet SOL kaybettiği belirtildi.

Son dönemde meme coin’ler ile birlikte büyük ilgi gören SOL, dün 2 yıl sonra ilk kez 200 doları aşmayı başarmıştı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl