Binance, 3 altcoin’i liste dışı ediyor: Düşüşler yüzde 50’yi geçti

Binance, daha önce İzleme Listesi'ne aldığı üç kripto para DREP, MOB ve PNT'yi listeden çıkaracağını duyurdu. Bu varlıklarda 3 Nisan 2024'ten itibaren alım satım yapılamayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, üç kripto parayı platformundan kaldıracağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre bu kripto paralar, DREP (DREP), Mobilecoin (MOB) ve pNetwork (PNT) olacak. Listeden çıkarma işlemi, 3 Nisan 2024’te yapılacak.

Bu varlıklar için para yatırma işlemleri, 4 Nisan 2024, para çekme işlemleri ise 3 Temmuz 2024’ten itibaren yapılamayacak.

Platformdan kaldırma kararı sonrası üç kripto parada da sert düşüşler görüldü. İlk dakikalarda DREP ve MOB, yüzde 50’den fazla PNT ise yüzde 45 oranında değer kaybetti.

Binance, listelenen her dijital varlığı yüksek standartları ve sektör gerekliliklerini karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için düzenli olarak gözden geçirdiğini belirtti. Borsa, “Bir coin ya da token artık bu standartları karşılamadığında veya sektördeki durum değiştiğinde daha derinlemesine bir inceleme yapar ve potansiyel olarak listeden çıkarma yoluna gideriz. Önceliğimiz, gelişen piyasa dinamiklerine uyum sağlamayı sürdürürken kullanıcılarımız için en iyi hizmet ve koruyucu önlemleri sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Engin Yanıtla

    Durumu ne olur zararımız çok satmazsak bize coin verecekler mi yoksa başka bölünme mi olur