Dogecoin Vakfı, GigaWallet güncellemesini resmen duyurdu

Dogecoin Vakfı, meme coin'in çevrim içi platformlarda ve sosyal medya alanında da kullanılabilmesi için çok önemli bir adım olan geliştirmeyi resmen duyurdu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dogecoin Vakfı’nın, 2024 yılı yol haritasındaki önemli maddelerden biri olan GigaWallet geliştirmesi bugün vakıf tarafından açıklandı. Vakfın X hesabından yapılan duyuruda GigaWallet’ın 1.0 versiyonu geliştirmesinin başlatıldığı ifade edildi.

GigaWallet aslında, adında bulunduğu gibi bir “cüzdan” değil. GigaWallet daha çok işletmelerin, Dogecoin ile satış yapabilmeleri için geliştirilmiş bir ödeme seçeneği olarak öne çıkıyor. Açık kaynak olması sebebiyle de herkes geliştirilmesine katkı sunabiliyor.

GigaWallet sadece çevrim içi ya da fiziki dükkanlarda değil aynı zamanda sosyal medya platformlarında da DOGE işlemi yapılmasına olanak tanıyor. Sosyal medya üzerinden bahşiş göndermek ya da sanal ürünler satın alabilmek de, GigaWallet’ın sağladığı olanaklar dahilinde mümkün…

Özellikle sahibi olduğu X platformunu “her şeyin uygulaması” yapmak isteyen Elon Musk’ın Dogecoin’e verdiği destek düşünüldüğünde, orta ya da uzun vadede DOGE entegrasyonunun burada da geliştirilmesi kaçınılmaz görünüyor.

Dogecoin Vakfı, bir süre önce GigaWallet gibi RadioDoge projesi hakkında da bilgi vermişti. Elon Musk’ın bir başka şirketi olan SpaceX’in uydu ağı olan Starlink ile de DOGE işlemlerini sağlayan RadioDoge, internet olmayan bölgelerde hızlı ve maliyetsiz işlem yapılmasının önünü açıyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl