“Halving fiyatlanmadı” diyen fon yöneticisi: 170 bin dolar olabilir

Kripto ve dijital varlık yatırım şirketi SkyBridge Capital'ın kurucusu Anthony Scaramucci, katıldığı bir programda Bitcoin'in halving sonrasındaki 18 aylık dönemde 170 bin dolarlık fiyata ulaşabileceğini söyledi. SBF için üzüldüğünü belirten Scaramucci ayrıca, Gary Gensler'ın da kripto para dünyasına "iyilik yaptığını" ifade etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

SkyBridge Capital kurucu ve CEO’su Anthony Scaramucci, Bitcoin’in 170 bin dolara çıkabileceğini belirtti. ABD medyasından CNBC’deki bir programa katılan Scaramucci, Bitcoin’in ETF’ler konusunda altından çok daha hızlı ilerlediğini söyledi.

20 yıl hapis cezası alan Sam Bankman-Fried’in bu cezayı hak ettiğini ancak onun için üzüldüğünü de ifade eden ünlü yatırımcının röportajdaki sözleri şu şekilde:

“Altının 1 yılda yaptığını 3 ayda yaptı”

Bitcoin’in yükselişindeki en önemli etken tabii ki ETF’ler. Artık Wall Street de Bitcoin ETF’lerine açılmış durumda… Ben açıkçası yılın ilk çeyreğinde 10 milyar dolardan fazla yatırım gelmesine şaşırdım. Neden? Çünkü altın ETF’i de ilk çıktığında bu rakama ulaşması 1 yılı almıştı. Bitcoin ise bunu, 4’te 1’lik zamanda yaptı.

“Halving hala fiyatlanmadı”

Bitcoin’in günlük 900 adetlik yeni arzı artık 450’ye düşecek. İnsanlar onaydan önce ‘ETF’ler fiyatlandı’ diyordu. Buna o zaman da katılmıyordum. Şimdi de ‘Halving fiyatlanıyor’ deniyor. Hayır, buna da katılmıyorum. Bitcoin’in gideceği daha çok yol var. Bitcoin hala benimsenme döneminde. Web1’in 97-98 yılllarındaki durumuna benzetiyorum.

“170 bin dolarlık fiyat gelecek diye düşünüyorum”

Şu anda fiyat keşif dönemindeyiz. Mutlaka volatilite olacaktır. Hiçbir şey bir gecede olmaz ancak ben fiyatın ciddi şekilde artacağını düşünüyorum. Eğer bir kişi 4 seneden fazla Bitcoin tuttuysa hiçbir şekilde para kaybetmediğini, zarar etmediğini görüyoruz. Fiyata gelecek olursak, Bitcoin halving’den yaklaşık 18 ay sonra çok ciddi bir tepe yapıyor. Ben bu tepenin 170 bin dolar olacağını düşünüyorum. Bitcoin buraya ulaşacak diye düşünüyorum.

“SBF için üzülüyorum”

Yaşlandıkça daha da yumuşuyorum sanırım. Sam Bankman-Fried için üzülüyorum. Evet, çok fazla kişiye yalan söyledi ve onları kandırdı. Baktığımda çok fazla hasar görmüş bir çocuk görüyorum. Hayatının 20 yılını hapishanede geçirecek. Yine de bu cezanın çok fazla olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü kanunları deldi. Ailesi ve onun için üzülüyorum.

“Gary Gensler aslında kriptoya iyilik yaptı”

Bakın Gary Gensler, 2021’de vadeli Bitcoin ETF’lerine onay verdi. O dönemde spot Bitcoin ETF’lerini de kabul edebilirdi. Ancak aradaki 1 seneden fazla geçen süre, kripto dünyasındaki aşırı kaldıraçlı sistemi ve dolandırıcılıkları ortaya çıkardı. İnsanlar tecrübe ettiler, yaşadılar ve gördüler. Sonunda da önlemlerini aldılar. Spot ETF’ler o dönem kabul edilseydi. Bu şekilde olmayacaktı. Zarar çok daha büyük olacaktı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl