Kripto fonlarında 435 milyon dolar net çıkış: Altcoin yatırımları ise sürüyor

Kripto para yatırım ürünleri geçtiğimiz haftayı da kayıpla kapattı. Fonlar net 435 milyon dolar çıkış görürken altcoin girişleri de dikkat çekti. Solana, Chainlink, Filecoin ve Litecoin girişleri geçtiğimiz haftalardaki gibi artış gösterdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto yatırım ürünleri haftayı 435 milyon dolar net kayıpla kapadılar. Böylece ürünler üçüncü haftada da üst üste kayıp yaşamış oldu. Bitcoin fonları 422, Ether fonları ise 38 milyon dolar net çıkış yaşadılar.

Altcoin fonlarında girişler sürüyor

Fonlardaki çıkışlar Bitcoin ve Ether ile sınırlı kalırken, çeşitli altcoin’lere yatırımlar olması yine gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz haftalarda sürpriz yatırımlar alan Filecoin ve Chainlink fonları sırasıyla 1.1 ve 2.75 milyon dolarlık girdi gördüler. Litecoin fonları 3.1, Solana fonları da 4.1 milyon dolarlık yatırımlar aldılar. Fantom ve Stacks fonlarına da 700’er bin dolarlık girdi olması gözlerden kaçmadı.

BlackRock, ETF’lerde yine zirvede

ABD ETF’lerinde ise yatırımlar azalmasına rağmen zirve değişmedi. BlackRock’ın iShares fonu haftayı 57 milyon dolarlık yatırımla, ARK Invest’in ETF’i ise 34 milyon dolarla kapadı. Fidelity ise 19 milyon dolarda kaldı.

Grayscale çıkışları net 440 milyon dolar olurken, ay başından bu yana ise 2.3 milyar doları aştı.

Ülkeler bazında ise en çok çıkış 388 milyon dolarla ABD tarafındaydı. Kanada ve Almanya’dan da sırasıyla 32 ve 16 milyon dolarlık çıkışlar oldu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl