Robinhood, SEC bildirimi dinlemedi: Kripto gelirleri 3 kat arttı

Geçtiğimiz günlerde SEC'den bir Wells bildirimi alan Robinhood, dün 2024 ilk çeyrek kazanç raporunu açıklarken, kripto gelirlerinin de büyük artış göstermesi dikkat çekti. Şirketin kripto gelirleri 126 milyon dolara çıkarken, hisse senetlerindeki artış ise geçtiğimiz seneye göre %44 oldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

4 Mayıs günü SEC’den Wells notice olarak da bilinen ve şirketin kayıt dışı menkul kıymet satışları yaptığına yönelik bir dava açılabileceği uyarısı alan Robinhood’da moraller düzeldi. Şirketin çeyreklik kazanç raporu rakamları beklentilerin çok üzerinde geldi.

Uzmanlar, Robinhood’un rakamlarının pozitif gelmesinin arkasında özellikle ABD’li kullanıcıların olduğunu ve ülkede Bitcoin spot ETF’lerinin onaylanmasının Robinhood’a da olumlu şekilde yansıdığını belirtiyorlar.

2024’ün ilk çeyreğinde, gelirler %40 artarken, kripto para gelirleri de geçen senenin aynı dönemine göre 3 kattan fazla artış gösterdi ve 126 milyon dolara yükseldi. Hisse senetleri gelirleri de %44 arttı.

Dün geç saatlerde açıklanan rakamların ardından ise bugün piyasa öncesi işlemlerde hisselerde yükseliş oldu. HOOD hisseleri %5’ten fazla artış yaşadı. Robinhood hisseleri sene başından bu yana da %40’lık bir yükseliş gösterdi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl